Wij zijn warmt

Het begin van een warm welkom

Warmt levert sinds 2019 revolutionaire verwarming door middel van infrarood verwarmingsfolie op basis van carbon. Of in een notendop: slimme elektrische verwarming voor in vloeren, wanden én plafonds.
Mask-Group223

De juiste
keuze voor u

Warmt is dé leverancier voor slimme verwarming voor in vloeren, wanden én plafonds. Daarin zijn wij niet uniek. Er zijn meer aanbieders van verwarmingsfolie, dat geven wij direct toe. Maar warmt is wél de meest gebruiksvriendelijke leverancier van deze manier van verwarmen. Bij ons kunt u namelijk zélf aan de slag. Met onze tool berekent u eerst hoeveel warmte u nodig heeft. Vervolgens schaft u gemakkelijk en snel (online) uw benodigde verwarmingsset (inclusief randapparatuur) aan. En ook bij de installatie heeft u onze hulp niet nodig. Dat maakt ons uniek. En daarom zijn wij de juiste keuze voor u.

Waarom kiezen voor warmt

Innovatief

Met warmt kiest u voor een revolutionaire verwarmingstechniek. U loopt voorop als het gaat om zuinig, veilig, gebruiksvriendelijk en uitermate comfortabel verwarmen.

Esthetisch

Ruimte verslindende radiatoren kunnen verleden tijd zijn. Zet u de verwarmingsfolie in voor complete verwarming, dan zorgt het folie namelijk voor een comfortabel binnenklimaat.

Energie-efficiënt

De energie die door de carbon banen wordt geleid, wordt meteen omgezet in warmte - zonder vermogensverlies. Daardoor is de energie-efficiëntie bijzonder hoog.

Milieuvriendelijk

Er wordt warmte opgewekt zónder daarbij CO2 te produceren. Gecombineerd met het gebruik van zonnepanelen of groene stroom zorgt dit voor een milieuvriendelijke oplossing.

Uitbreidbaar

Bent u na de aanschaf van uw eerste set overtuigd van het comfort van onze infrarood verwarmingsfolie? Geen probleem, want onze sets zijn gemakkelijk uitbreidbaar.

Onder alle materialen te gebruiken

Pvc of laminaat op de vloer, behang of stucwerk op de wanden, stucwerk op het plafond: voor welke afwerking u ook kiest, onze verwarmingfolie is eronder te gebruiken.

Waar u ons vindt

U kunt onze set op meerdere manieren bestellen: online, telefonisch of per e-mail. In al die gevallen kunnen wij uw verwarmingsfolie binnen twee dagen thuis laten bezorgen. En natuurlijk bent u van harte welkom bij ons afhaalpunt, waar wij uw set binnen 48 uur voor u klaar kunnen zetten. Tot slot vindt u onze sets in de schappen van de grote bouwmarkten.

Butaanstraat 10
7463 PG Rijssen

Wordt u hier warm van?

Neem contact met ons op.